Om mig

Jeg hedder Nicolas Kofoed Jørgensen, jeg er født og opvokset i Aarsballe, og efter en 12-13 år i København med studie og arbejde, flyttede jeg i 2017 tilbage til Bornholm. I dag bor jeg i Rønne med min kone og to børn, og arbejder som Dataspecialist i TREFOR El-net Øst.

Jeg startede i 2017 min forsyningsbranche-karriere i Bornholms Energi & Forsynings backoffice, hvor jeg lærte en masse om hvordan en elregning er skruet sammen og hvordan elmarkedet fungerer. Jeg blev kort efter flyttet over til målerdata-afdelingen i daværende El-net Øst, der i 2021 blev købt af EWII. I den forbindelse skiftede netselskabet navn til TREFOR El-net Øst.
I det daglige har jeg sammen med nogle gode kolleger ansvar for at elmålerne kører som de skal, og at de 2.800.000 daglige aflæsninger bliver korrekt valideret og sendt videre til elmarkedets øvrige aktører.

Jeg bruger min viden om elmarkedet til at analysere vores komplekse datasæt, som jeg forsøger at omsætte til noget forståeligt der kan gøre andre klogere på det bornholmske elnet og det elmarked vi er en del af.

Kontakt

Tlf.: 21 63 64 79

mail: sct.nicolaus@gmail.com