Om mig

img_0250_smallHej! Jeg hedder Nicolas Kofoed Jørgensen, jeg er 31 år. Jeg er netop flyttet til Bornholm sammen med min kæreste og vores søn på halvandet år, hvor vi har fundet et idyllisk gammelt bondehus i den hyggelige lille kystby Snogebæk.

De sidste seks år har jeg arbejdet som driftskonsulent i NNIT, hvor jeg har lavet en masse forskellige ting, alt fra pc support til større software implementeringsprojekter. Jeg har dog det sidste stykke tid savnet nye udfordringer, og kombineret med ønsket om fred og ro, samt bedsteforældre i nærheden til vores lille dreng (Jeg er oprindeligt fra Bornholm), tog vi en drastisk beslutning og rykkede til Bornholm uden nogen viden om hvad vi skal leve af her – men det kommer jo nok.

Indtil videre er min plan dog at gøre noget mere ud af min hobby som fritids-webdesigner, og derfor er jeg startet på videreuddannelsen “Diplom i Webudvikling”. Forhåbentlig kan jeg kombinere den med resten af min brede IT erfaring og leve af at lave freelance herovre på Ønskeøen.

Bonusinfo: Videoen/billedet fra forsiden, er taget 300 meter fra vores nye hus.